Gratis verzenden vanaf €50,-
Veilig online kopen en betalen
Deskundig advies: +31 (0)45 52 25 999

Over John Backers Hengelsport

Gelegen in Zuid Limburg nabij Heerlen ligt in Hoensbroek onze hengelsportspeciaalzaak. Ruim 300 vierkante meter hengelsport met een groot assortiment aan karper-, vliegvis-, roofvis- en   witvisartikelen. Er is genoeg parkeergelegenheid voor de winkel, U kunt rekenen op een deskundig advies en er staat altijd een kopje koffie voor U klaar.

Impressie van de winkel.....

 

Op deze site van John Backers Hengelsport kunt u via de link naar de webshop vele artikelen online bestellen. Bent U op zoek naar een artikel en kunt U het niet vinden op de site stuur dan een mailtje via contact. Uiteraard kunt U ons ook altijd bellen op nummer 045-5225999 voor meer informatie. Uiteraard zal deze site regelmatig ververst worden zodat U altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws op het gebied van artikelen, vismethoden etc.

 

  * Aanbiedingen - interessant om hier regelmatig te kijken want hier staan de nieuwste aanbiedingen.
  * Fotogalerie - De fotogalerie, hier staan foto's van de klanten van onze zaak. Heeft U ook een foto van een mooie vangst laat het ons dan weten dan plaatsen we die erbij.
  * Verhalen - Hier staan verhalen van klanten van onze zaak. Heeft U ook een verhaal van een mooie sessie of visvakantie laat het ons dan weten.
  * Links - Hier staan links naar de merken die wij in ons assortiment voeren en naar andere sites die handig kunnen zijn voor ons sportvissers.

   

  Karper - De karpervisser kan bij John Backers Hengelsport zeer goed terecht. We hebben een  breed assortiment aan karperartikelen waaronder: Aqua, Nash, Ultimate, Fox, Delkim, PB products, Gamakatsu, Sufix,  Riverge, Enterprise Tackle, The Carpcollector, Cobra, Rod, Okuma, Shimano, Dynamite baits, Starbaits, Spro, Dynamite Baits, Trend, Solar, SKarp. Er zijn verschillende  merken hengels en molens, tenten, stoelen, stretchers, kleding etc. Kijk op de webshop pagina voor meer informatie en product omschrijvingen.

  Vliegvissen - Ook de vliegvisser kan goed terecht bij John Backers Hengelsport. We hebben een breed assortiment aan hengels, reels, lijnen, waadpakken, lieslaarzen en alles wat met het binden van vliegen te maken heeft. Van onder andere de volgende merken: Orvis, Ron Thompson, Scierra, Tiemco, VDS, Vision, Okuma en Shimano. Kijk op de webshop pagina voor meer informatie en productomschrijvingen.

  Roofvis - Op het gebied van roofvis heeft John Backers Hengelsport ook veel te bieden. Een uitgebreide collectie kunstaas, hengels, reels, molens etc. U kunt kiezen uit de merken: Salmo, Rapala, Ultimate, Shimano, Ron Thompson en Fox. Kijk op de webshop pagina voor meer informatie en productbeschrijvingen.

  Witvis - Voor de witvisser is er een keuze uit vaste hengels, leefnetten, schepnetten, zitmanden en plateaus. Verder heeft
  John Backers Hengelsport een groot assortiment aan voeders, kant en klaar en losse ingrediënten om zelf een super lokvoer samen te stellen. We verkopen onder andere de merken: Sensas,  Spro, Ultimate, Shimano, Guru, en Korum. Kijk op de webshop pagina voor meer informatie en productbeschrijvingen.

  Voor vragen en opmerkingen over deze site en ons assortiment kunt U ons mailen. Bellen kan natuurlijk ook altijd.

  John Backers Hengelsport wenst U veel kijkplezier toe op deze site en hopelijk tot ziens in onze winkel,

   

  Met vriendelijk visgroet,

  John en Nelly Backers